VISSZAKÜLDÉSI INFORMÁCIÓK

Az általunk forgalmazott termékek nagy része természetüknél fogva higéniai és egészségvédelmi okokból vissza nem szolgáltatható termékek közé tartoznak! Egyéb, gyári csomagolásban értékesített termékeket, csak eredeti állapotában és bontatlan csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza!

A fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot az alábbi esetekben:

Olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.  

A női alsónemű termékek érzékeny természeténél fogva, fenntartjuk a jogot arra, hogy visszautasítsuk azon termékek elfogadását, melyek nem értékesíthetők új termékként, mivel ez veszélyeztetheti a fogyasztók egészségét. Olyan alsónemű termékek esetében, melyek közvetlenül a bőrrel érintkeznek és a leszállítással nem megegyező állapotban kerültek visszaküldésre (nem lehet sérült, nem lehet semmilyen látható jele a viselésnek, címkéi a helyükön maradtak) nem áll módunkban a visszaküldést elfogadni.

A vásárló a vásárlással kötelezi magát arra, hogy elállása esetén a Terméket adatainak pontos megjelölésével, saját költségén, postai úton, vagy futárszolgálat útján a termék átvételét követő 14 (tizennégy) napon belül visszajuttatja a NUBEL Kft. címre. A 14. napnak a visszaküldött csomag feladási napja számít.

A vásárlástól való elállás szándékát kérjük, mielőbb írásban az xtrmlevelei@gmail.com címre jelezni szíveskedjen.

Az áru visszajuttatásának költségeit Ön viseli.